"MADE FOR EUROPE", ediția 2013

168
În perioada martie-aprilie, se desfășoară Concursul Național de produse finale ale proiectelor finanțate prin programe comunitare din domeniul educației și formării profesionale, intitulat "Made for Europe", ediția a VII-a, 2013. 

Scopul concursului vizează valorizarea și promovarea experiențelor pozitive în derularea proiectelor finanțate prin programe comunitare, stimulând creativitatea, inovația, spiritul de competiție și, de asemenea, să deschidă cu generozitate perspective multiple atât școlilor cu experiență în domeniu, cât și celor aflate la început de drum.

Concursul este cuprins în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către minister în anul școlar 2012-2013, aprobat cu nr. 26457118.01.2013, la pet. 2, poziția S. 

Concursul este deschis tuturor instituțiilor de învățământ preuniversitar care au fost implicate în proiecte finanțate prin programe comunitare și care s-au finalizat în anul 2012: proiecte LLP (Comenius, Grundtvig, Leonardo da Vinci), eTwinning, Tineret în acțiune, Europa, casa noastră, U4Energy, ACES. 

Faza județeană se va derula în perioada 18-22 martie, după cum urmează: 18-21 martie - înscrierea instituțiilor de învățământ preuniversitar la Registratura ISJ Constanța; 22 martie, ora 15, la Palatul Copiilor - prezentarea în sesiune publică a produselor finale de către elevi, jurizarea și premierea concurenților. 

Produsul / produsele final(e) câștigător(oare) va / vor reprezenta județul Constanța la faza națională ce se va desfășura la Iași, în perioada 5-8 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3907 secunde