Maia Morgenstern și Marius Bodochi aduc "elixirul" dragostei la Constanța

310

Articole de la același autor

Doi dintre cei mai îndrăgiți actori români, Maia Morgenstern și Marius Bodochi, vor face un show de excepție, miercuri, 28 februarie, ora 19.00, la Constanța, unde vor fi protagoniștii unui fascinant spectacol despre dragoste și capcanele ei. Piesa va putea fi vizionată la Casa de Cultură a Sindicatelor.


Spectacolul "Elixir" de Eric-Emmanuel Schmitt, în traducerea lui Edith Negulici, vorbește despre dragoste și doi foști iubiți, Adam și Louise, care trăiesc la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, el, la Paris, ea, în Montréal. Corespondând pe e-mail, cei doi își evocă trecutul comun, rănile încă neînchise, momentele de bucurie, dar și noile relații. 


Ceea ce-i apropie, însă, a doua oară este prietenia, construită de comun acord și însoțită de o provocare: ar putea să-și reînvie dragostea tocmai vorbind despre dragoste? 


Eric-Emmanuel Schmitt reușește să transpună în această piesă, cu fine și surprinzătoare nuanțe, parcursul plin de capcane al unei legături amoroase tipice pentru vremurile noastre. De precizat că ea este avocat, el psihanalist. În conversațiile lor intervine, la un moment dat, și o prietenă de-a ei. 


Care este rolul acestei prietene și cum se termină totul rămâne să descoperiți singuri. Prețul unui bilet este 50 lei sau 70 lei, în funcție de locul ocupat în sală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Lora cântă  la Mangalia,  de Dragobete
Miercuri, 21 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Musical pentru cei mai mici spectatori
Marţi, 20 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Musical  pentru cei mai mici spectatori
Pagina a fost generata in 0.6108 secunde