Pe scena Casei de Cultură

Mamă și fiu, într-un "Tangou Final"

365
Luni, 28 februarie, începând cu ora 19, se vor afla pe aceeași scenă, a Casei de Cultură din Constanța, Maia Morgenstern și fiul ei, Tudor Aaron Istodor, în spectacolul lui Mario Diament "Tangou Final".
Piesa are la bază povestea unei mari actrițe care se confruntă, într-un moment de adevăr, cu umbrele și luminile propriei existențe. Actrița interpretează rolul unei foste stele de cinema, care ura ziariștii pentru că i-au distrus viața și cariera, dar care a acceptat să acorde un ultim interviu. Povestea este simplă, dar cu o mare încărcătură emoțională. Ea, fostă stea de cinema, silită de false împrejurări să-și dezvăluie trecutul tenebros unui ziarist (Tudor Aaron Istodor) care a idolatrizat-o, măcinat el însuși de propriile complexe. Este un interviu nonconformist, care nu va ajunge niciodată în paginile ziarului, pentru că răzbunarea fostei dive va fi cruntă.
Regia: Moshe Yassur
Scenografia: Constantin Ciubotariu
Prețul biletelor este 40 lei și 50 lei, dar pentru studenți, elevi și pensionari există o ofertă specială: un bilet pentru 2 persoane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Februarie 2011
Stire din Cultură-Educație : Bellea are o belea
Pagina a fost generata in 1.9201 secunde