Maraton de evenimente la Facultatea de Arte

328
1
Maraton de evenimente la Facultatea de Arte - studentii-1396191734.jpg

Articole de la același autor

Sub genericul "Primăvara artelor", Facultatea de Arte din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța organizează, în perioada 31 martie - 11 aprilie, o serie de manifestări artistice și științifice. Studenți, masteranzi, de la toate specializările, alături de profesori coordonatori prezintă colegilor, dar și publicului larg spectacole, expoziții tematice,  concerte, mese rotunde și work-shopuri. Maratonul de evenimente al Facultății de Arte prefațează Zilele Porților Deschise, manifestare cu tradiție a Universității "Ovidius", de prezentare și promovare a ofertei educaționale 2014. 


"Primăvara artelor" debutează astăzi, de la ora 17, în Aula Magna, cu premiera "Pachetul de acasă", music-hall studențesc cu participarea studenților anilor I, II și III de la specializările Actorie și Coregrafie, studenți de la specializarea Interpretare Muzicală Canto, masteranzi anul I specializarea Arta actorului de music-hall. Conceputul spectacolului - prof. univ. dr. Dumitru Lupu, regia artistică - conf. univ. dr. Daniela Hanțiu-Vitcu. Spectacolul este organizat de Departamentul de Muzică, Teatru și Arte Vizuale, din cadrul Facultății de Arte, și de Sindicatul Liber al Universității "Ovidius" din Constanța. 


Dimineață, de la ora 10.30, maratonul evenimentelor se va deschide cu o masă rotundă cu tema "Educația globală și studentul secolului XXI", ce va avea loc la Sala Studio, responsabil conf. univ. dr. Mirela Kozlovski.


Comentează știrea

pistorius
31 martie 2014
la finish

Vai de mama ei de facultate cu primavara ei!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.515 secunde