Mare sărbătoare la Liceul "Ioan Cotovu" din Hârșova

361

Articole de la același autor

Elevii, absolvenții și profesorii Liceului Teoretic "Ioan Cotovu" din Hârșova au sărbătorit Ziua Școlii printr-o foarte amplă serie de manifestări, ce a debutat cu dezvelirea plăcii comemorative amplasate în holul instituției.

Deschiderea festivă a aparținut prof. Manuela Piștea, directorul liceului, după care a urmat un spectacol aniversar, prilej cu care numeroși elevi au interpretat cântece, iar colegii lor au recitat poezii, după care trupele de dans ale claselor a VI-a C, a VII-a A, a IX-a B au dansat, totul sub atentă pregătire a profesorilor Corina Stoian, Camelia Șerban, Elena Manea, Gabriela Cazacu, Alexandru Neguța, Liliana Baciu, Manuela Piștea.

De asemenea, în cadrul spectacolului, a avut loc și o demonstrație de taekwondo, realizată de Clubul Taekwon, unul dintre partenerii liceului, în final, elevii Cătălina Mihai, Abdurama Cenghiz, Cătălin Țepeș, acompaniați de elevii claselor a XI-a A și a XI-a B, interpretând imnul școlii.

Tot în programul zilei a fost inclusă o întâlnire a absolvenților și a profesorilor pensionari, dar și lansarea primului număr din Revista "Nuferii Dunării", revistă ce se dorește a fi un loc de întâlnire al generațiilor de elevi și profesori ai acestei instituții. Vernisajul expoziției "Școala mea", expoziție realizată de elevii claselor primare și gimnaziale, coordonați de prof. Corina Stoian, s-a încadrat în seria acelorași manifestări dedicate zilei școlii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1677 secunde