Marea criză în dezbatere la American Corner

324

Articole de la același autor

Timp de două zile, American Corner din cadrul Universității "Ovidius" a programat două ac-tivități având ca temă perioada americană de mare criză eco-nomică și socială.
După ce miercuri, 27 aprilie, elevi de la Educational Center Constanța - Cambridge School și de la Liceul Teoretic "Ovidius", au asistat la prezentări, vineri, 6 mai, începând cu ora 16, vor participa studenți din anii I și II de la specializarea Drept și Adminis-trație Publică.
Studenții vor viziona filmul artistic "Of Mice and Men" / "Oameni și Șoareci" (1992), în regia lui Gary Sinise, din distribuție făcând parte cunoscutul actor John Mal-kovich. Filmul este ecranizare după romanul scriitorului John Steinbeck. Toți participanții vor primi informații despre subiect, certificate de participare, broșuri și reviste despre cultura și viața americanilor.
Marea criză a Americii a început odată cu prăbușirea dramatică a acțiunilor de la bursă în așa-zisa "Marți Neagră" din 24 octombrie 1929, atunci când 16 milioane de acțiuni s-au vândut rapid, fapt ce a creat panică printre investitorii care și-au pierdut încrederea în economia americană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Aprilie 2011
Stire din Cultură-Educație : Noi apariții la Editura Dobrogea
Vineri, 29 Aprilie 2011
Stire din Cultură-Educație : Minunea Izvorului Tămăduirii
Pagina a fost generata in 2.264 secunde