Marea Unire sărbătorită la Cercul Militar Constanța

585

Articole de la același autor

Cercul Militar Constanța sărbătorește revenirea Dobrogei la România printr-o serie de manifestări culturale. Scopul declarat al acestor manifestări este de a cultiva respectul pentru înaintași, dezvoltarea sentimentelor patriotice și atașamentul față de valorile naționale și universale.
Seria manifestărilor organizate de Cercul Militar Constanța cuprinde o expoziție de carte cu tema "90 de ani de la făurirea României Mari", o expoziție de artă plastică avânt ca temă "Țara în sărbătoare", pe data de 18 noiembrie; lansarea volumelor "Efigii ale clipei" de Ana Ruse, "Gânduri haijine"
de Dumitru Ene Zărnești, cât și un spectacol de muzică și poezie susținut de studioul de spectacole "Sonar", pe 20 noiembrie; un concurs de șah și un concurs pe teme istorice "Făuritorii Marii Uniri", pe 24 noiembrie; un concurs de dezlegări enigmistice "Unirea în cuget și simțiri", o gală de filme documentar-istorice și lansarea volumului "Bucovină, plai de dor…", pe 27 noiembrie. Seria manifestărilor se va încheia pe 28 noiembrie cu simpozionul "1 decembrie 1918 - 1 decembrie 2008" și un spectacol muzical-literar susținut de formațiile literar artistice ale Cercului Militar Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4988 secunde