Marș de protest al elevilor

708
Luni, 14 februarie, începând cu ora 13,30, elevii Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu" Constanța, care s-au afiliat proiectului inițiat de Radio ZU – "Panica la Etnobotanica. Iubim viața", vor participa la un marș împotriva consumului de etnobotanice.
Marșul va porni din fața Colegiului și va avea următorul traseu: strada Răscoalei 1907, Bulevardul Mama-ia, bulevardul Tomis și va reveni pe strada Răscoalei. Elevii vor purta uniforma Colegiului, o banderolă albă pe brațul drept, și vor avea pancarte anti-etnobotanice.
Arătând că le pasă, elevii clasei a XII-a B, cărora li s-au alăturat alți adolescenți din liceu, au răspuns chemării celor de la Radio Zu, într-un proiect susținut de nume ca Elan Schwarzenberg, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Mihai Bendeac, Puya etc., cărora li se adaugă foști consumatori de etnobotanice sau rude ale victimelor care au avut de suferit de pe urma consumului unor astfel de substanțe.
Alegerea zilei protestului nu a fost întâmplătoare. Mihai Morar și Daniel Buzdugan au ales Valentine’s Day tocmai pentru a arăta că iubirea poate fi percepută în mai multe feluri. În acest context, dragostea de viață primează.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Cultură-Educație : Spectacole de week-end
Vineri, 11 Februarie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Otello" revine la Constanța
Pagina a fost generata in 1.5217 secunde