Mărțișoare din materiale biodegradabile

569
Sâmbătă, 26 februarie, în incinta Tomis Mall Constanța, între orele 13,00 și 18,30, ONG Mare Nostrum organizează evenimentul "Mărțișorul ecologic", aflat deja la cea de-a șaptea ediție.
Special pentru această expoziție, elevii școlilor constănțene vor realiza mărțișoare ecologice din materiale naturale și biodegradabile.
Acestea pot reprezenta o alternativă eco a mărțișorului tradițional, dar și un exemplu de comportament responsabil față de mediu, oferit de elevii constănțeni. În plus, obiectele expuse vor putea fi achiziționate de către toți cei prezenți la eveniment.
"Am ajuns la a șaptea ediție a «Mărțișorului ecologic», un eveniment devenit deja tradiție pentru ONG Mare Nostrum. La fel ca și în ceilalți ani, evenimentul urmărește să pună în valoare talentul și originalitatea elevilor în ceea ce privește realizarea mărțișoarelor ecologice. Dorim ca, prin intermediul acestei acțiuni, să încurajăm investițiile în viitorul ecologic al instituțiilor de învățământ. Astfel încât, banii strânși în urma evenimentului vor fi utilizați de reprezentanții școlilor participante, pentru achiziționarea unor materiale ecologice, precum becuri ecologice, hârtie reciclată sau coșuri pentru colectarea selectivă a deșeurilor, la nivelul instituțiilor pe care le reprezintă", a declarat Andreea Ionașcu, coordonator de eveniment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 21 Februarie 2011
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de acuarelă
Pagina a fost generata in 1.6029 secunde