Mediile se pot încheia și în semestrul II

457
Mediile se pot încheia și în semestrul II - simu13694320151389269806-1390917678.jpg

Articole de la același autor

Situația școlară pe semestrul I poate fi încheiată și în prima săptămână din semestrul al II-lea iar vacanța și structura anului școlar nu vor fi afectate de zilele libere, a declarat pentru MEDIAFAX ministrul Educației Remus Pricopie, preluat de gandul.info.


"Aș vrea să clarific unele aspecte legate de situația la învățătură de la sfârșitul semestrului. Situația școlară a elevilor pote fi încheiată și în prima săptămână din semestrul al II-lea, în cazul în care acest lucru nu poate fi realizat până vineri. Acum suntem foarte interesați de siguranța elevilor și a profesorilor", a precizat Pricopie, în contextul întreruperii cursurilor în București și în mai multe județe aflate sub avertizări meteo, începând de luni, în ultima săptămână din semestrul I.


Totodată ministrul Educației a ținut să precizeze că structura anului școlar nu va fi modificată din cauza suspendării cursurilor.
"Nu se modifică structura anului școlar. Vacanța durează, așa cum prevede structura anului școlar, din 1 februarie și până în 9 februarie", a adăugat Pricopie.


Legat de recuperarea orelor, ministrul a spus că nu s-a luat nicio decizie.
"Am avut cu totul alte preocupări și nu am discutat despre recuperări. Aceste lucruri vor fi clarificate pe parcursul semestrului al II-lea de către inspectoratele școlare. Fiecare județ va decide recuperarea în funcție de problemele specifice cu care s-a confruntat", a mai spus ministrul Educației.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6838 secunde