Mesaj de condoleanțe transmis de IPS Teodosie

106
Mesaj de condoleanțe transmis de IPS Teodosie - ipsteodosie-1418831550.jpg

Articole de la același autor

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a ținut să transmită următorul mesaj familiilor celor patru victime:
"Tragedia produsă de căderea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol provoacă o durere copleșitoare, care ne înduioșează pe toți până la lacrimi și ne determină să simțim suferința și chinul acelor oameni care au strigat după ajutor și noi, semenii lor, am fost neputincioși. În același timp tragedia trebuie să ne dea învățăminte, să fim mai pregătiți, să îi ajutăm mai prompt pe semenii noștri în astfel de momente cumplite.
Îi vom purta pe acești eroi mereu în rugăciuni, îi vom avea permanent scriși în pomelnicul bisericilor noastre și, mai ales, în inimile noastre. Aducem sincere condoleanțe familiilor îndoliate, un cuvânt de mângâiere pentru faptul că au murit la datorie, voind să salveze vieți. Dumnezeu să-i ierte, să-i odihnească în locașurile Sale, iar pe noi să ne țină treji, să-i pomenim ca pe niște eroi și iubitori de semeni, care au fost de gardă în slujba oamenilor.
De aceea îi îmbrățișăm cu dragostea rugăciunilor pe ei, pe cei care îi plâng și au rămas îndurerați. Dumnezeu să le trimită o rază de lumină, de nădejde și de dragoste, purtând credința cea vie și rugăciunea cea curată a noastră, a celor ce suferă atât de greu pierderea celor ce s-au săvârșit în regretatul accident.
Dumnezeu să-i odihnească!".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3282 secunde