Mesajul Custodelui Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea

15337
Mesajul Custodelui Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea - principesamargareta-1683388143.jpg

Articole de la același autor

La ceremoniile de la Londra au participat şefi de stat și capete încoronate din toată lumea, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, dar și familia regală a României. Cu ocazia acestui eveniment, Majestatea Sa Margareta, Custodele coroanei Române a transmis un mesaj.

Mesajul Custodelui Coroanei Margareta cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea:

”Încoronarea de astăzi de la Londra leagă trecutul de prezent printr-o tradiție istorică de 1000 de ani. O tradiție care a continuat, trecând prin războaie, cataclisme, revoluții și fundamentale schimbări ale lumii. Majestatea sa Regele Charles este încoronat după aproape șase decenii de slujire devotată a Regatului Unit și Commonwealth.

Întreaga mea viață am fost martoră devotamentului său față de Coroană și națiune. Suveranul britanic de astăzi este un prieten al țării noastre și are o profundă înțelegere a continentului european.

În această zi istorică, principele Radu și cu mine urăm Regelui și Reginei consort o domnie binecuvântată, pentru un viitor mai bun țărilor și al lumii întregi.”



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7721 secunde