"Mica Sirenă" va pleca să cucerească și publicul bucureștean

152

Articole de la același autor

După succesul repurtat la recentul Festival internațional al teatrelor de păpuși și marionete "Puck" 2016 (ediția a 15-a) din Cluj-Napoca, cu spectacolul de mare succes și extrem de iubit de micuți, "Mica Sirenă", de unde s-au întors cu trei premii valoroase, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" se pregătesc pentru o nouă confruntare, de data aceasta cu publicul bucureștean.

În perioada 19-28 noiembrie, trupa constănțeană va participa la Festivalul internațional al teatrului contemporan de animație impuls, București 2016 cu spectacolul premiat la Festivalul "Puck", "Mica Sirenă". Acest festival aduce în atenția publicului român diferite stiluri ale teatrului de animație și ale teatrului vizual din lume. Tot în cadrul acestui festival UNIMA ROMANIA și ASSITEJ România vor scoate primul număr al revistei ImPuls 2016 ce va fi bilingv (română-engleză).

v v v

Până atunci, însă, micii spectatori au șansa de a se întâlni cu apreciații actori constănțeni sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 11, prilej cu care pot vedea spectacolul "Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani".

Iar duminică, 30 octombrie, de la aceeași oră 11, este programat spectacolul "Pinocchio". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Teatrul de copii
Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Teatrul de copii
Pagina a fost generata in 0.3902 secunde