Mihaela Petrescu, confirmată în funcția de director al Centrului pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale

795
În urma examenelor de analiză și susținere a proiectului de management, Mihaela Petrescu a fost confirmată în funcția de director al Centrului pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, cu o medie de 8.45. Analiza proiectului a fost notată cu 8.56, în timp ce nota examenului oral de susținere a proiectului a fost 8.35.
Din comisia de evaluare au făcut parte lector univ. dr. Mariana Frățilă (Universitatea "Ovidius), etnomu-zicologul Eugenia Florea, lector univ. dr. Viorica Barbu Iurașcu (Universitatea "Spiru Haret"), Valentin Gheorghiță, directorul Ateneului Popular "Maior Gheorghe Pastia", Focșani și Eduard Bădilă, șef serviciu Direcția pentru Cultură, Învățământ, Sport, Sănătate, Organizare evenimente și Protocol din cadrul Consiliului Județean Constanța.
Printre proiectele Mihaelei Petrescu se numără încheierea unui număr mai mare de parteneriate cu școlile, astfel încât elevii să fie mai des implicați în activități care vizează tradițiile românești, dar și promovarea mai intensă a Ansamblului "Plaiuri dobrogene". De asemenea, Mihaela Petrescu intenționează ca instituția pe care o conduce să aibă colaborări mai frecvente cu Școala Populară de Arte și Meserii Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 23 Aprilie 2010
Stire din Cultură-Educație : Grevă de catifea la Constanța
Pagina a fost generata in 2.0774 secunde