Școala Gimnazială Nr. 28 "Dan Barbilian" - 50 de ani de activitate

Mihaela Stan: "Va fi o întâlnire emoționantă!"

5852
85
Mihaela Stan:

Articole de la același autor

Astăzi, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din județul Constanța, Școala Gimnazială Nr. 28 "Dan Barbilian", aniversează 50 de ani de activitate dedicată educației, de performanță și înaltă calitate.

Evenimentul reunește elevi, părinți, cadre didactice atât din generațiile actuale, cât și din cele trecute, care și-au adus contribuția la renumele școlii prin rezultatele deosebite. "Va fi cu siguranță o întâlnire emoționantă, aceea cu foștii dascăli ai acestei instituții", a declarat prof. Mihaela Stan, directorul Școlii nr. 28.

Elevii au avut de-a lungul timpului, respectând tradiția școlii, rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare, reprezentând județul Constanța la etapele naționale ale olimpiadelor de limba română, fizică, chimie, științe pentru juniori.

De asemenea, instituția se remarcă și prin calitatea de școală parteneră a statului german în proiectul internațional DSD. Reamintim că Școala Gimnazială Nr. 28 "Dan Barbilian" a inițiat stabilirea unui parteneriat cu Ministerul Educației din Germania, Schulministerium des Landes Nordrhein- Westfalen, prin bunăvoința lui Dieter Jaeschke, coordonator pentru limba germană pentru România și Republica Moldova, reprezentant ZfA (Die Zentralstelle fur das Auslandsschulwesen), Agenția Centrală a Școlilor din Străinătate, pe lângă Ambasada Germaniei din București.

Evenimentul va fi serbat în aula Bibliotecii Județene "I.N. Roman", între orele 10-12. 

Comentează știrea

85 comentarii. Pagina 1 din 9. Click pe pagina dorită : 1 2 ...9 
Ce mai face madam stan?
17 martie 2016
Ce-a facut si pana acum: mizerii!

Serbarea lui "peste" e de fapt o mare degringolada si a stat sub semnul intrebarii pana ieri! Nimeni nu stie daca se fac ore sau serbare sau si una si alta! Directoarea Stan a 'acceptat" serbarea ca si cum ar fi facut cuiva o favoare, dupa ce timp de 4 ani, sub conducerea ei nu s-a facut NIMIC! Se lauda cu munca celorlalti, isi aroga dreptul de a se mandri cu niste rezultate la care n-a avut nicio contributie, nici ca profesor de lb. germana, nici ca director, nici ca altceva ( poate doar ca sotie de fost viceprimar...., cu smecherii si mânării). "Proiectul" DSD, de fapt parteneriatul mentionat in articol este rodul muncii altor profesori, nicidecum al ei! Nu se opreste si n-o sa se opreasca niciodata din laude si minciuni! Bine ca isi depune dosarul de gradatie de merit pe spinarea celorlalti, ea care n-a fost in stare in viata ei sa scoata un olimpic! Ptiuuuuu, cum mama naibii nu-i este rusine sa mai deschida gura?

Mihaela Stan,
17 martie 2016
MARE DOBITOACA!

Mare tupeu la individa asta! ... Sau tot tacanela din creierii ei! Probabil gandeste ca daca vine cu articole in acest ziar unde s-a comentat extraordinar de mult si de urat la adresa ei, rezolva ceva. Prostiile, minciunile, magariile, furtisagurile si mai ales rautatile facute oamenilor nu se sterg cu buretele sau venind cu doua, trei fraze mai asezate intr-un interviu. Curios! Cum o proceda? O solicita pe d-na Simona Anghel sa ii ia interviu?! Cand a fost cautata si rugata sa dea anumite raspunsuri s-a eschivat. Oricum, ar fi spus numai minciuni! Cu prostul, mincinosul, hotul si nebunul nu trebuie sa te pui! Nu poti accepta sa intri in aceeasi oala cu un caracter atat de infect! Sa fie la ea, acolo!

studentul la psihologie
17 martie 2016
emotiile sunt un subiect tabu ptr stan

Care emotii? Ale cui? Stan nu stie ce inseamna emotia! Cred ca daca o tai la un deget nici nu curge sange, curge apa chioara! Minte cum respira, o doare in cot de actualele, fostele si viitoarele cadre didactice ale scolii! De parinti si elevi nu o doare nici acolo. E insensibila, imuna la trairile celorlalti, merge mai departe in virtutea inertiei si nu vede altceva in fata ochilor decat evaluarea nationala, gradatia ei de merit - doar a ei, sa fie foarte clar, ca ceilalti nu merita, si mai vede si stele verzi si rosii cand i se pune pata pe cate cineva, cum s-a intamplat acum vreo doua saptamani, cu Facebook-ul! A facut-o lata atunci, era cat pe-aci sa se bata cu morile de vant, cu comitetele de parinti cu profesorii, elevii si cu organizatorii de banchete! Ce mai, voia sa se razboiasca cu toata lumea. Doamne iart-o, ca nu stie ce face! Are nevoie de consiliere DE URGENTA!

vrajealăăăăă!
17 martie 2016
Stan, lasa serbarile, da-ti DEMISIA!

Măi, dar cat tupeu poate sa aiba un om sa iasa in presa cu vrajelile astea de doi lei? A uitat ca si-a batut joc de scoala 28 pana acum? Hodoronc-tronc le sărbătoreste ea pe cadrele didactice ale prestigioasei institutii de invatamant pe care 'o conduce' in scârbă! Fugi de-aci femeie, lasa oamenii in pace sa vina cu copiii la serbare, dar fara tine! Stai acasa, ca nu-i nevoie de tine acolo. Te pomenesti ca ai invitat si ISJ-ul, sa te dai mare!

Du-te, du-te
17 martie 2016
cretina naibii!...

Sa mori tu! Adica... sa nu cumva sa mori de atata emotie! Jegul asta de om habar nu are ce e acea emotie. Doar tipul acela de trairi pline de draci si oftica, cu amenintari si istericale. O nebuna! Vai de creierii ei de dilie! Merita sa fie sciupata in fata, ... pe fata, la propriu! Mai nebuni si mai dilii, total iresponsabili sunt cei ce o sustin si cei ce o mentin pe functie!

un coleg
17 martie 2016
satan si-a bagat coada

Da, a uitat că acum 3 ani a refuzat sa-i dea prelungire unei invatatoare excelente care se pensiona, ptr simplul motiv că cică o vorbise pe ea de rău! Cum s-o vorbeasca lumea de bine daca face numai bălării? Vai de capul si de păcatele ei, nu mai scapă odata scoala 28 de ființa asta venită din neant, de pe altă planetă! Nici măcar ea nu se mai rabdă pe ea însăși, cum s-o mai suporte cineva?

Cara-te, dracului
17 martie 2016
odata!

Si, cum? Pe noi cei carora le-ai facut rau, nu ne inviti? Pe cei care i-ai improscat cu noroi, le-ai facut numele de ras si rusine, le-ai adus acuze nefondate si mincinoase... pe noi nu ne inviti? Sau ti-e teama de cat de mari "emotii" te-ar cuprinde?... Hai, s... !!!!

Aplauze!
17 martie 2016
Spectacol marca Stan?

Hai sictir, mihaela stan,cu litere mici! Ce serbare faci tu? Ai ridicat vreun deget, sa faci ceva, sa pregatesti vreun elev ptr serbare? Te-ai trezit si tu la spartul târgului, când totul era gata, si-acum te lauzi ca faci serbare! Iesi de-aici, n-ai ce căuta la bibliotecă, vezi să nu-ti stea in gât vreo carte, să nu ti se facă rău! Nu mai fura munca altora! Nu cumva spectacolul il prezinta o elevă de la cls. a VIII-a A? Cu numele de familie Stan, ca al tau? Poate nu, ca risti să-ti iei niste huiduieli mai ceva ca pe stadion!

la sc 28
17 martie 2016
doar stan este "normală"

Pai tocmai asta era ideea! Sa se faca serbarea tot ptr famiglia stan! Sa urce pe scena mama-directoare recunoscuta la nivel judetean, fata-elev eminent cu media 10 pe linie cu rol de prezentator, si tăticul să facă poze din sală. E ceva normal, voi nu sunteti normali, angajatii scolii 28. Ce nu e in regulă?

Răspuns la: Spectacol marca Stan?
Adăugat de : Aplauze!, 17 martie 2016
Hai sictir, mihaela stan,cu litere mici! Ce serbare faci tu? Ai ridicat vreun deget, sa faci ceva, sa pregatesti vreun elev ptr serbare? Te-ai...
intrebare
18 martie 2016
nota 10 mai este reala?

'Fata elevă eminentă' nu e o figura de stil, ci o maaaare minciună! N-are rost sa ne ascundem dupa deget. Jos pălăria in fața elevilor eminenti, dar sa ne fie cu pardon, nu avem de ce să acceptăm minciuna cand stie toata lumea ce se petrece in scoală! Nu se poate sa o mai lasam pe madam stan sa-si bata joc de copiii cu adevarat merituosi ai scolii 28, ca s-o scoata in fată pe fiica-sa! E prea de tot, a sarit calul! Sa se inteleaga bine; copilul nu are nicio vina, n-are nimeni nimic cu el, e doar o VICTIMĂ!

Răspuns la: doar stan este "normală"
Adăugat de : la sc 28, 17 martie 2016
Pai tocmai asta era ideea! Sa se faca serbarea tot ptr famiglia stan! Sa urce pe scena mama-directoare recunoscuta la nivel judetean, fata-elev...
85 comentarii. Pagina 1 din 9. Click pe pagina dorită : 1 2 ...9 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9081 secunde