Mircea Vintilă și Nicu Alifantis concertează la Enisala

175
1

Articole de la același autor

Pro Istoria Fest este un eveniment găzduit în perioada 28-29 august la poalele Cetății Enisala. Cea de-a II-a ediție a Pro Istoria Fest va găzdui o serie de concerte live și este cel mai amplu festival itinerant de promovare a obiectivelor cultural-istorice și turistice din România. Spectatorii vor asculta recitaluri de muzică live, spectacole de folclor local și teatru de păpuși și numeroase surprize. Ateliere de modelaj, sculptură, pictură și împletituri, tenis de masă, tir cu arcul, înălțare de zmee și multe alte jocuri sunt surprizele pregătite de organizatori. Și un foc de tabără îi va aștepta pe participanți.

Zoli Toth, Alexandra Ușurelu, Mircea Vintilă și Nicu Alifantis sunt artiștii care vor concerta în prima seară, 28 august, pe platoul de la poalele cetății. A doua seară, 29 august, vor cânta Folk Frate, Alina Manole, Ma-rius Bațu și Mircea Baniciu. Intrarea este liberă.

Evenimentul Pro Istoria Fest își propune să pună muzica prezen-tului în slujba trecutului și este un proiect al Asociației Star Education, demarat în 2011 cu pro-movarea cetăților Poenari, Râșnov și a Curții Domnești din Târ-goviște. Cetatatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Golești, Cetatea Enisala, Cetatea Sighișoara, Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Cetatea Deva au fost locurile de mare importanță istorică, promovate în anii următori. 

Comentează știrea

Monic(x)a Coroiata
26 august 2015
Pana cand ?!?

Pur si simplu astia nu se uita in bulletin sa-si vada varsta... Sa cante la un camin pentru batrani , nu prin carciumi si la spectacole !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Nicu Alifantis, la Enisala
Marţi, 04 Martie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Mozaic" pe scena Casei de cultură
Pagina a fost generata in 1.0852 secunde