Moaștele Sfântului Martir Rafael, la Constanța

323
Sâmbătă, 2 octombrie, moaștele Sfântului Martir Rafael din Insula Lesbos (localitatea Thermi) vor fi aduse în Constanța de către Mitropolitul Iacob de Mitilini și vor rămâne spre închinare până luni, 4 octombrie.
Sfintele Moaște vor fi întâmpinate de către Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului la ora 14.00, în Piața Ovidiu, de unde vor fi purtate în procesiune la Catedrala Arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța. Credincioșii vor putea cinsti sfintele moaște pe tot parcursul serii și al nopții, timp în care preoții vor oficia slujba de Priveghere.
Duminică, 3 octombrie, ora 8.00, Înaltpreasfințitul Teodosie, împreună cu Mitropolitul Iacob de Mitilini, va târnosi paraclisul "Sfânta Treime" de la Casa de Cultură din Constanța, slujbă urmată de săvârșirea Sfintei Liturghii.
Cu acest prilej, vor fi duse spre închinare, de la Catedrala "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" la paraclisul "Sfânta Treime" moaștele Sfântului Martir Rafael. După Sfânta Liturghie, moaștele vor fi readuse la Catedrala Arhiepiscopală, loc în care vor rămâne până luni dimineață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3981 secunde