Moment de reculegere Adrian Păunescu la Muzeul de Istorie

288
Moment de reculegere Adrian Păunescu la Muzeul de Istorie - 132bb18ef2083b81c85a3d8b15fe22e0.jpg

Articole de la același autor

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC) a organizat și găzduit un eveniment dedicat zilei de 1 decembrie, având ca invitați elevi din școli constănțene, care au prezentat eseuri și programe artistice, în cinstea Zilei Naționale a României.
Îmbrăcați în costume naționale, elevi ai școlilor constănțene, dar și din Valu lui Traian au prezentat recitaluri muzicale, de poezie, scenete, dar au ținut și un moment de reculegere în memoria poetului Adrian Păunescu, trecut în neființă la începutul lunii noiembrie.
Dr. Lavinia Gheorghe, muzeograf al MINAC și moderatorul evenimentului, a insistat, și cu această ocazie, să-i implice pe cei tineri în acțiunile dedicate mo-mentelor istorice: "Activitatea a fost realizată cu ajutorul elevilor din Constanța, care au venit în număr mare și au pregătit eseuri și momente artistice. Copiii din clasele mici au sentimentul, spiritul național dezvoltat. De data aceasta, elevii s-au oferit să participe la eveniment. Probabil că educația pe care o facem în muzeu începe să dea roade".
Astăzi, de la ora 17, MINAC va găzdui un eveniment dedicat Zilei Naționale a României, organizat de Asociația "Opera Viva".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 30 Noiembrie 2010
Stire din Cultură-Educație : Cum să-ți omori șeful
Pagina a fost generata in 1.833 secunde