Moment emoționant la Școala nr. 7 "Remus Opreanu"

1505
Moment emoționant la Școala nr. 7
Astăzi, în cancelaria Școlii nr. 7 "Remus Opreanu" colectivul profesoral a pregătit o surpriză pentru trei colege care și-au dedicat decenii din viață aceleași instituții școlare și cărora le vor acorda într-un cadru festiv diplome de absolvire… în muncă, însoțite de… călduroase mulțumiri.
Prof. Doina Pavel a slujit 20 de ani catedra de engleză, din care nouă ani a fost director. Prof. Marioara Popa a fost, de asemenea, director adjunct al școlii și 11 ani la catedra de educație fizică. Sunt dascăli cu care școala constănțeană se mândrește și care au oferit generații de olimpici și premianți.
Alături de ele, Elena Vascea, sau tanti Leanca, cum îi spun colegii, de 20 de ani femeie de serviciu în aceeași școală, și-a pus amprenta asupra aspectului primitor al instituției.
"Noi, colegii, dar suntem convinși că și elevii, le urăm viață lungă, plină de satisfacții și le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut pentru elevi, părinți și această școală", ne-a declarat prof. Carmen Chiriță, director adjunct.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9442 secunde