Concurs Moș Crăciun, primit cu poezii și colinde de copii angajaților Grupului de Firme Histria

627

Articole de la același autor

Duminica, 20 decembrie, la Clubul SNC, Moș Crăciun a venit să împartă cadouri pentru copiii angajaților Grupului de Firme Histria. Înainte de venirea Moșului, cei mici au asistat la un spectacol de păpuși în regia lui Liviu Manolache și susținut de Rovena Paraschivoi, Daniela Mano-lache și Valeri Baran.
Copiii au plecat într-o călătorie în jurul lumii, în căutarea țării lui Moș Crăciun, poposind în China, alături de un chinez amator de dans, în Africa, alături de o localnică generoasă și în Laponia, alături de un eschimos mustăcios. La sfârșitul călătoriei, cei mici, dar și cei mari, s-au întors pe plaiurile autohtone, alături de o pereche rustică de conaționali, amintindu-și că nu este nevoie să-l cauți pe Moș Crăciun: vine el singur la toată lumea. Copiii au cântat și au aplaudat alături de cei de pe scenă, încântați de spectacol și nerăbdători să-l întâlnească pe cel care, foarte repede, a devenit vedeta zilei, dacă nu a anului: Moșul cu desaga în spinare, cu câte ceva pentru fiecare. Copiii s-au perindat pe scenă, să-și primească fiecare darul - unii dintre ei plecând cu pungi mai mari decât ei înșiși.
Improvizându-se imediat un al doilea spectacol, copiii s-au întrecut unii pe alții, spunând poezii și cântând colinde, spre încântarea părinților, dar și a organizatorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.987 secunde