Noi burse pentru elevi merituoși

742
Cluburile Rotaract Constanța și Rotaract Pontus Euxinus au reușit să pună în practică un proiect mai vechi al celor două cluburi: oferirea sumei de 350 lei lunar, pe parcursul anului 2008, pentru doi tineri cu talente deosebite, dar cu cheltuieli ridicate în susținerea activității artistice.
Bursele "Rotaract" vor fi acordate începând cu luna martie, inclusiv pentru lunile ianuarie și februarie retroactiv. Astfel, prima bursa a fost acordată Elenei Diana Donisanu, elevă a Școlii nr. 16, iar a doua bursă lui Cosmin Cojocaru, elev al Școlii din Negru Vodă. Sumele necesare pentru susținerea financiară a celor două burse provin din proiectul care a stat la baza acestei inițiative - piesa de teatru "7 Povești de Crăciun", ai cărei actori au fost chiar membrii celor două cluburi constănțene, piesă prezentată în luna decembrie 2007 la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovsky", sub directa indrumare a regizorului Cristina Ciorei.
Andrei Vochitu, președinte Rotaract Pontus Euxinus Constanța, declara: "Am avut multe dosare de analizat, dar sper ca această comisie comună a celor două cluburi Rotaract a luat cea mai bună decizie. Vom încerca să facem din Bursele Rotaract o tradiție".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5122 secunde