Noi facilități pentru studenții ovidieni

216
Noi facilități pentru studenții ovidieni - ovidius-1523895248.jpg

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța (UOC) a implementat, de curând, platforma "Office 365 Pro Plus", accesibilă de acum înainte tuturor celor peste 14.000 de studenți, care vor beneficia de licențe gratuite. Potrivit reprezentanților unității de învățământ superior, în acest fel, fiecare tânăr se va bucura de acces la produse și servicii în valoare de 100 de euro, în fiecare an, fără niciun cost.

În același timp, tinerii vor putea folosi noua tehnologie și pe dispozitivele personale. Ca urmare, aceștia își pot continua proiectele indiferent de locul în care se află, instalând licența simultan pe cinci dispozitive, în funcție de propriile preferințe. Platforma va fi utilizată și de către profesorii și personalul administrativ al UOC, cu scopul de a eficientiza organizarea internă și de a extinde metodele de predare.

"Universitatea «Ovidius» din Constanța oferă gratuit și constant studenților și angajaților cele mai noi și folositoare soluții de pe piață, preocupare ce face parte din rolul asumat la nivel regional prin statutul de Digital Innovation Hub, obținut printr-o competiție europeană", a declarat prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul UOC. Toate aceste lucruri au fost posibile printr-o colaborare cu Net BRINEL și Microsoft România. Accesul la platformă se va realiza accesând link-ul http://portal.office.com/ și utilizând în procesul de conectare adresa de e-mail instituțională.

"Unul din avantajele majore este faptul că fiecare student al Universității primește ca bonus tehnologia de ultimă generație prin Office 365 Pro Plus, pentru utilizare individuală pe dispozitivele personale. Astfel, ne dorim să asigurăm un nivel cât mai ridicat de competitivitate în viitoarea meserie, indiferent de domeniul ales, pentru toți studenții universității", a afirmat, la rândul său, Marilena Ionașcu, director Educație în cadrul Microsoft România.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4923 secunde