Nou șef la Consiliul Județean

1247
Nou șef la Consiliul Județean - 3609978518b3d3d7e1fd6d143d04c98a.jpg
Ieri, la Palatul Copiilor, după aproa-pe cinci ore de discuții și deliberări, într-o ședință desfășurată cu ușile închise, din cele șapte candidaturi propuse spre votare a fost ales un nou președinte al Consiliului Județean al Elevilor constănțeni. Petre Andrei Bogdan, elev în clasa a X-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu", este, începând de ieri, președintele Consiliului Județean al Elevilor constănțeni, pentru un mandat de doi ani.
Fostul lider al elevilor de la malul mării, Alexandru Vlad Frățilă, elev în clasa a XII-a la Liceul Internațional de Informatică, a deținut două mandate această funcție și ne-a mărturisit că cei patru ani, dincolo de oboseală, l-au ajutat să devină mai responsabil și mai ușor adaptabil situațiilor. Este satisfăcut că în acești ani a reușit să implice un număr mare de elevi într-o serie de proiecte de anvergură, că a reintrodus reprezentarea elevilor în consiliile de administrație ale școlilor, prevedere eludată din noua lege a educației. Tot în rândul realizărilor de… mandat punctează și obținerea alocațiilor pentru elevii care au împlinit 18 ani. "Îi doresc succesorului meu nervi de oțel, multă răbdare pentru a se putea implica în tot ceea ce-și propune și în identificarea de fonduri și parteneri pentru viitoarele proiecte", i-a urat Vlad Frățilă.
Petre Andrei Bogdan a fost președinte al consiliului consultativ al elevilor timp de trei ani în școala generală, șef de clasă cinci ani, organizator și coordonator de proiecte cu organizații nonguvernamentale, încurajând, după propria-i declarație, activitățile cu scop caritabil și ecologist. "Îmi doresc în continuare să reușesc încurajarea elevilor pentru participarea la concursuri atât cu caracter științific, cât și artistic sau sportiv", cam așa își descrie planul de acțiune pentru cei doi ani.

N.R. Nu știm în ce măsură ar fi deranjat presa desfășurarea acestei ședințe de alegeri, mai ales că în regulamentul Consiliului Județean al Elevilor nu există o interdicție expresă. Ne-am fi dorit să aflăm și noi care sunt așteptările, dar și problemele pe care le ridică cei mai buni elevi dintre cei mai buni aleși în mod democratic de fiecare instituție de învățământ constănțeană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.857 secunde