O carte-manifest împotriva indiferenței societății românești

198
1

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 18, la Librăria Curtea Brâncovenească va avea loc lansarea cărții "Călău și victimă", semnată de Alexandru Mihalcea.

Evenimentul, organizat de Cole-giul Sfinții Martiri Brâncoveni din Constanța, este dedicat Sfântului Valeriu Gafencu - 64 de ani de la trecerea în neființă.

"Am scris această carte ca să le deschid ochii și urechile celor care au ochi de văzut și urechi de auzit, să afle ce a însemnat comunismul în România. Și să se întrebe: nu cumva societatea românească de astăzi nu e în stare să preîntâmpine un nou val de constrângere, de autoritarism, de arbitrar? Nu cumva suntem loviți de boala mortală a indiferenței față de propria noastră soartă? Mă adresez în special tinerilor", a declarat autorul. 

Comentează știrea

Iza
20 februarie 2016
carti

Daca iubesti cartile, aceasta oferta este pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi, intr-un proiect ce vizeaza piata internationala de carte electronica. Se lucreaza de acasa 2-3 ore pe zi. Ai nevoie de calculator, internet, rabdare si perseverenta. Asiguram instruire gratuita si contract de comision. Cere acum informatii la adresa: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Martie 2015
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte, la Biblioteca Colorată
Pagina a fost generata in 0.5321 secunde