O interesantă provocare pentru elevii Școlii nr. 8

328
O interesantă provocare pentru elevii Școlii nr. 8 - scoala81-1429723616.jpg

Articole de la același autor

Ieri, cu prilejul Zilei Internaționale a Pământului, elevii Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța au realizat o succesiune de activități din cadrul proiectului tematic "Cosmosul în mileniul III - Pământul, Soarele și Luna în ochi de copil".

Profesorii îndrumători Paula Platon, Ramona Nour și Mihaela Gabriela Constantinescu au încercat prin acest proiect să dezvolte capacitățile elevilor de a înțelege și percepe ce se întâmplă într-un Univers gigantic, dar și să le stimuleze curiozitatea pentru investigarea și descoperirea unor fenomene din univers în vederea formării unor premise ale concepției despre lumină și viață.

Ieri, au fost realizate jocuri și activități în biblioteca școlii, cu tema "Terra - planetă vie", "Soarele, steaua care ne luminează", eseuri tematice "Terra - prezent și viitor", modelaj pe bază de plastilină și alte accesorii "Soarele, Pământul și omul", expoziție de machete tematice "Ocrotiți Terra", dar și o scenetă interpretată de elevii claselor a VII-a C și a VI-a B.

"Elevii au fost foarte entuziasmați și captivați de diversitatea activităților, manifestând un real interes față de viitorul planetei noastre, datorită descoperirii multor aspecte necunoscute până acum, dar și prin implicarea lor directă în valorificarea cunoștințelor anterioare", declara prof. Ramona Nour. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6458 secunde