O nouă comedie efervescentă la Casa de Cultură din Constanța

269
O nouă comedie efervescentă la Casa de Cultură din Constanța - onouacomedie2-1559158302.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 5 iunie, de la ora 19.00 veți avea ocazia să vedeți pe scena Casei de Cultură din Constanța, spectacolul "Un capricorn sub stele",
după o comedie scrisă de Alexandr Galin. Regia este semnată de Brândușa Novac, iar în distribuție îi veți regăsi pe îndrăgiții actori Magda Catone, Andrei Duban și Anca Sigărtău. 


În acest spectacol, viața alunecă pe valurile pasiunii, spectatorii fiind purtați de personaje într-o comedie spumoasă, efervescentă și mai ales  elegantă. Cei trei actori nu doar că interpretează niște roluri excepționale, dar își și dezvăluie harul în interpretarea muzicii live. În ceea ce privește subiectul piesei, acestea este unul ușor, "ca un șpriț de vară" și prin asta este ideal pentru o seară de relaxare.


Două femei singure, Victoria și Serena își povestesc, la un pahar trecutul amoros. Amândouă sunt divorțate, amândouă au pică pe bărbați, dar fiecare continuă să viseze la marea iubire, sau dacă nu la marea iubire, măcar la o reușită partidă de amor. 


Deși ele fac parte din două lumi diferite, Bachus le aduce la numitorul comun al poveștilor dintre femei. Plictisită până la maxim, Serena "comandă" telefonic, la domiciliu, un "mascul feroce", care ar urma să le satisfacă celor două toate fanteziile sexuale, însă Providența îl aduce în locuința lor pe dezorientatul Kostea, un om de știință descoperitor de stele, dar care, în timpul liber, este nevoit să tundă câini, pentru a-și rotunji veniturile. 
Confuzia creată generează dialoguri de un umor nebun, finalizate cu o tandră iubire care se înfiripă între profesoară și bărbatul cu părul lins si ochelari. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7493 secunde