O nouă comedie romantică, la Cityplex Tomis

180
1
O nouă comedie romantică,  la Cityplex Tomis - onouacomedie-1461503492.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea, rulează la Cityplex Tomis cea mai recentă producție semnată Cătălin Mitulescu, "Dincolo de calea ferată" - o comedie romantică cu nuanțe nostalgice, încărcată de muzică levantină, suspans și umor, o co-producție România-Italia-Suedia.

"Există multă tensiune într-un cuplu când cei doi se revăd după un timp. Întâlnirea are o miză uriașă, mai ales dacă se iubesc", spune Cătălin Mitulescu despre filmul său.

Cariera de regizor a lui Cătălin Mitu-lescu a debutat cu selecția la Cannes a primelor două scurtmetraje, iar cel

de-al treilea, "Trafic", a fost laureat cu Palme d’Or în 2004. Debutul în lungmetraj, în 2006, a fost de asemenea un succes. Filmul "Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii" a avut premiera în secțiunea Un certain regard la Cannes, la fel și următorul său film, "Loverboy".

"Dincolo de calea ferată" regăsim un București viu, efervescent și uman, reconstruit de regizorul Cătălin Mitulescu dintr-o memorie pe care o aduce în timpul prezent. 

Comentează știrea

duAXHTAfQkjLDvdVtTk
6 decembrie 2016
DVQBCWEuesMztXAXfkz

8rhFSh wezdhplcpfrq, [url=http://okmvmucislod.com/]okmvmucislod[/url], [link=http://jvlxklbqxsfi.com/]jvlxklbqxsfi[/link], http://yrzjjlxrdohu.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Filme pentru copii la cinemateca de week-end
Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Filme pentru copii la cinemateca de weekend
Pagina a fost generata in 0.7667 secunde