O nouă lansare de carte în cetatea Tomisului

146
O nouă lansare de carte în cetatea Tomisului - ddd-1580114956.jpg

Articole de la același autor

La Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" Constanța se va lansa vineri, 31 ianuarie, de la ora 11.30, volumul "Aneta Forna Christu – păpușarul cu suflet de copil", coordonat de teatrologul Anaid Tavitian.

Cartea va fi prezentată de directorul Bibliotecii Județene Constanța "Ioan N. Roman", dr. Corina Apostoleanu, jurnalistul Steliana Bajdechi, dr. Constanța Călinescu, actorul și profesorul universitar Lică Gherghilescu și directorul artistic al Teatrului "Căluțul de mare", Tiberiu Roșu.

Aneta Forna Christu, păpușarul cu suflet de copil, după cum o numește buna sa prietenă Anaid Tavitian, are o carte de vizită impresionantă concretizată în peste 50 de ani de activitate pe scena Teatrului de Păpuși Constanța, actualul Teatru pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare". Aici, din 1957, anul intrării sale în teatru până în 1999, anul pensionării sale și mai apoi până în 2010, când a încheiat colaborarea cu instituția de cultură de la malul mării, a creat peste 100 de roluri memorabile, încununate cu premii importante, a regizat spectacole și a fost mentor pentru tinerii săi colegi. Toate aceste realizări sunt cuprinse în volumul "Aneta Forna Christu - Păpușarul cu suflet de copil".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Iulie 2019
Stire din Cultură-Educație : O nouă lansare editorială
Pagina a fost generata in 2.3994 secunde