O nouă proiecție de gală la Centrul Multifuncțional "Jean Constantin"

445
O nouă proiecție de gală la Centrul Multifuncțional

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" vă invită la o nouă întâlnire cu publicul constănțean la proiecția de gală a filmului Jurnalul familiei –escu, în prezența echipei la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" – sâmbătă ora 18:00. Jurnalul familiei –escu, cel mai nou documentar al regizorului Șerban Georgescu, se pregătește în acest weekend să primească cinefilii la Constanța pentru proiecția de gală într-un cadru festiv.


Publicul constănțean are șansa de a se întâlni cu echipa filmului și de a povesti despre realizarea documentarului în cadrul proiecției speciale, organizate pe 26 octombrie la Centrul Multifuncțional Educativ pentru tineret "Jean Constantin", ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate de la casieria cinematografului.


Descris ca fiind "poate cel mai bun produs cultural realizat cu ocazia Centenarului", documentarul a reușit să emoționeze publicul prezent la proiecțiile din cadrul marilor festivaluri naționale în selecția cărora a fost inclus, echipa filmului fiind întâmpinată la finalul acestora cu aplauze și multe curiozități din partea cinefililor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4734 secunde