O vară prolifică pentru elevii Cercului de Navomodele de la Medgidia

1010
O vară prolifică pentru elevii Cercului de Navomodele de la Medgidia - c54132b423e84e231137b096533d9c50.jpg

Articole de la același autor

Elevii Cercului de Navomodele din cadrul Clubului Copiilor Medgidia au avut un an încărcat de succese, întorcându-se câștigători de la o serie de concursuri naționale și județene.
Cea mai recentă competiție la care au participat elevii din Medgidia este Concursul Național de Navomodele - Cupa Râmnicului, desfășurată la Râmnicu Vâlcea în perioada 10-13 septembrie. Au fost premiați pentru performanțele lor: Tiberiu Cocoș - locul I și medalia de aur la Clasa de machete C4 (nave cu pânze în miniatură) și mențiune la proba Viteză radiocomandă, Cristian Paul, locul I și medalia de aur la Clasa de machete C2 (nave cu motoare), dar și locul II și medalia de argint la proba Evoluție radiocomandă, Dragoș Brojbă, locul I și medalia de aur la Clasa de machete C1 (nave cu pânze), Cătălin Brojbă, locul II la clasa de machete C6 (kituri).
De asemenea, ei s-au întors acasă cu o mențiune la clasamentul pe echipe pentru Navomodele și cu o altă mențiune la individual, pentru Automodele.
Cercul de Navomodele din cadrul Clubului Copiilor Medgidia a mai participat și la Concursul de Navomodele de la Amara, care a avut loc în perioada 5-8 august. O perioadă prolifică pentru elevii pasionați de acest domeniu, unul dintre elevi, Cristian Nicolae, fiind desemnat campion național la Evoluție radiocomandă. De asemenea, Cătălin Brojbă a luat mențiune la machete C1, la fel ca și Cristian Paul, la viteză radiocomandă, ei obținând medalia de bronz la clasamentul pe echipe.
Echipa Cercului de Navomodele a mai participat și la Concursul Interjudețean de Navomodele "Timona", din 29-30 mai, de la Corabia, județul Olt. Aici elevii din Medgidia și-au adjudecat premiile I, II, III și mențiune, dar și medalia de argint pe echipe.
O altă competiție, de data aceasta locală, a fost Concursul Județean de Navomodele, care a avut loc la Constanța, pe 6 iunie. Elevii au obținut șapte locuri I, două locuri II și locul I pe echipe. De asemenea, în august, tot la Constanța, a avut loc Concursul de Veliere, în cadrul căruia elevii Cercului de Navo-modele au obținut locurile I, II, III, o mențiune, și trofeul "Mircea".
Elevii Cercului de Navomodele din cadrul Clubului Copiilor Medgidia sunt pregătiți de prof. Ioana Dumitru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Septembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : Se redeschid cercurile Palatului Copiilor
Pagina a fost generata in 2.8441 secunde