Oaspeți europeni la Liceul "Nicolae Bălcescu" din Medgidia

1163
Oaspeți europeni la Liceul

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, 20 de elevi și opt profesori din Franța, Polonia, Marea Britanie și Bulgaria se află la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia pentru a participa la activități de predare, învățare, formare în cadrul proiectului HEALTHY LIFE, programul European ERASMUS +, alături de elevi și profesori medgidieni.

Activitățile programate abordează teme de alimentație sănătoasă, prevenirea conflictelor personale și interpersonale și a comportamentelor de risc, precum agresivitate, stres, emoții negative, dar și măsuri de prevenție și de acordare a primului ajutor in situații de cutremur sau incendiu.

Spre exemplu, astăzi va avea loc atelierele "Cum reacționăm în situații de criză" (criză emoțională, conflicte interpersonale la școală și în viața particulară) și "Cum se manifestă stresul și cum ne afectează".

Până sâmbătă când este programată plecarea invitaților, mai sunt programate lecții de gătit, plimbări cu bicicleta, dar și o seară festivă, iar la final, evident, evaluarea proiectului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Mai 2016
Stire din Politică-Administrație : Triplă aniversare la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.6911 secunde