Oferiți copiilor dvs. un viitor sigur

470
1
Oferiți copiilor dvs. un viitor sigur - 3cf4611193093e7305e7cff30547ac49.jpg
1. Ce este Clever Children?
Clever Children Constanța este un program de educație pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8-18 ani. Prin intermediul cursurilor noastre oferim elevilor posibilitatea să își completeze educația primită în cadrul școlii, ajutându-i să facă față mai ușor diferitelor situații, să se prezinte și să se exprime corect și fără emoții în public, să aibă încredere în ei și în cunoștințele lor.
2. Care sunt cursurile oferite și ce urmăresc ele?
Din data de 15 mai începe cursul MBA-ul copiilor - Informațiile cunoscute de orice manager de firmă sau antreprenor, experiențele lor, sunt aduse sub o formă educativ - distractivă în atenția participanților noștri. Cursul MBA-ul copiilor pune accent pe identificarea misiunii personale și a stilului personal, lucrul în echipă, managementul timpului, leader-ship, finanțe, negociere, gândire strategică.
Cursurile - NLP - curs de comunicare, atitudine, limbaj și Best IT - curs de utilizare a calculatorului - s-au desfășurat în lunile martie - aprilie. Părerile copiilor și părinților referitoare la prima noastră ediție de cursuri sunt foarte bune grație modului profesionist în care se desfășoară activitatea educativă.
Modalitatea de învățare este interactivă, distractivă și îi antrenează pe copii la discuții de grup. Aceștia învață să se cunoască pe ei și pe cei din jurul lor și își dezvoltă încă de la vârste mici gustul pentru afaceri și antreprenoriat. Suntem pe deplin convinși că toți copiii au nevoie de această experiență personală și cu cât acest pas este făcut mai devreme cu atât personalitatea copiilor se va contura mai frumos.
Cunoștințele copiilor vor fi un plus atât la școală, cât și în viața de zi cu zi. Ușurința cu care vor face corelații între anumite subiecte, ușurința în a comunica cu cei din jur și empatia pe care o pot câștiga din discuții libere, vor determina o schimbare vizibilă în comportamentul lor. Dorința și proactivitatea copiilor față de astfel de activități va crește și va contribui la o dezvoltare completă și armonioasă.
3. Cum ne înscriem la cursurile Clever Children?
Îi așteptăm pe toți cei care sunt interesați pentru mai multe informații legate de desfășurarea programului să ne contacteze pe site-ul nostru www.cursuriconstanta.ro și la tel 0733.677.168.

Comentează știrea

honda nighthawk fairing
2 iunie 2014
honda nighthawk fairing

Lantas upaya apa yang coba dilakukan Honda untuk memperoleh sepeda motor sport 150cc full fairing yang harganya lebih kompetitif? Caranya dengan memanfaatkan platform CB150 StreetFire untuk disiapkan varian baru "full fairing". honda nighthawk fairing http://hondacbrf2fairings.tripod.com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.1463 secunde