Olga Tudorache prezintă astăzi "Portretul Doamnei T.", la Casa de Cultură Constanța

1359
Olga Tudorache prezintă astăzi
Mult-așteptatul spectacol "Por-tretul Doamnei T.", de Ana Maria Bamberger, cu Olga Tudorache și Lucian Nuță, va avea loc astăzi, la Casa de Cultură Constanța, înce-pând cu ora 19. Regia este semnată de Liana Ceterchi și scenografia de Sanda Mitache. Prețurile biletelor sunt de 40 și 50 lei.
Întrebată deseori dacă piesa a fost scrisă pe baza biografiei Olgăi Tudorache, Ana Maria Bamberger declară pe site-ul Teatrului Mic că textul e pur ficțional, dar că s-a gândit la modul în care actrița și-l va asuma: "Deși o cunosc de mulți ani pe doamna Olga, niciodată nu mi-a povestit lucruri din viața sa, nu mi-a făcut confidențe pe care eu apoi să le fi folosit în piesă. Eu am scris o ficțiune, și episoadele poves-tite acolo sunt așa cum am simțit și mi-am imaginat eu că ar fi putut să le trăiască un asemenea perso-naj. Cu atât mai interesant mi s-a părut faptul că doamna Olga însăși și-a asumat acest text într-un mod cvasi-autobiografic, spunând la un moment dat chiar: «Doamna T. sunt eu!». Mi-a povestit cum prieteni vechi de-ai dânsei au recunoscut anumite momente din viața sa, și chiar ea însăși mi-a spus că sunt multe momente pe care așa le-a trăit".
Despre spectacolul în care va juca la Constanța, Olga Tudorache mărturisește: "Piesa aceasta este cu adevărat povestea mea. Nu am jucat nici o clipă un personaj pentru că nu era nevoie".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Ianuarie 2010
Stire din Cultură-Educație : Adio, Vasile Cojocaru!
Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
Stire din Cultură-Educație : Preșcolari în straie populare
Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
Stire din Cultură-Educație : Își vor sărbători patronul spiritual
Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
Stire din Cultură-Educație : Un moment fondator: 24 Ianuarie 1859
Pagina a fost generata in 1.7795 secunde