ORA DE RELIGIE ÎN ȘCOLI. Protocol între Ministerul Educației și biserica catolică

178
ORA DE RELIGIE ÎN ȘCOLI. Protocol între Ministerul Educației și biserica catolică - oradereligie1423836311-1431421276.jpg

Articole recomandate

Protocol privind predarea religiei în școli. Biserica Catolică și Ministerul Educației au semnat un protocol privind predarea disciplinei Religie, cultul romano-catolic de limbă română, romano-catolic de limbă maghiară și greco-catolic, în învățământul preuniversitar, precum și organizarea învățământului teologic catolic.


Ministerul Educației și Biserica Catolică, acord pentru predarea religiei în școli. Protocolul este similar în materie de prevederi, drepturi și obligații cu cele semnate de Ministerul Educației și Biserica Ortodoxă Română (2014), Sinodul Bisericii Reformate din România și Biserica Unitariană din Transilvania (2015). 


Documentul a fost semnat de ministrul Educației și Cercetării Științifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București și Președinte al Conferinței Episcopilor din România și Secretarul de Stat pentru Culte, Victor Opaschi.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3777 secunde