"Otravă roz, iubirea"

535

Articole recomandate

Miercuri, 10 decembrie, ora 17, în aula Bibliotecii Județene "Ioan N. Roman" Constanța, va avea loc lansarea trilogiei "Otravă roz, iubirea", semnată de Viorica Cordonescu, profesor de limba franceză la Școala cu clase I-VIII nr. 6 "Nicolae Titulescu". Pornind de la textul cărții, se va vorbi despre dragoste, păcat și ispășire, aspirația spre absolut, creație, teme cât se poate de potrivite pentru această ultimă lună a anului, în preajma Crăciunului.
Vor prezenta: drd. Corina Apostoleanu, poetul Arthur Porumboiu, lectorul trilogiei, și prozatorul Ovidiu Dunăreanu, președinte al Filialei "Dobrogea" a Uniunii Scriitorilor din România.
Vera Cordonescu s-a născut pe 13 mai 1950 la Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea. Lucrează în învățământ, ca profesor de limba franceză, la Școala generală Viișoara, comuna Cobadin, Liceul "Nicolae Bălcescu" Medgidia, Școala generală nr. 10 Constanța și Școala cu clasele I - VIII "Nicolae Titulescu" Constanța, unde funcționează și în prezent. A lucrat, de asemenea, ca redactor la Revista culturală "Tomis" și la cotidianul "Cuget liber" (redactor la secția socială și redactor coordonator "Litoral magazin").

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8362 secunde