Ovidius Publius Naso, pentru ultima oară pe scenă

245
Ovidius Publius Naso, pentru ultima oară pe scenă - spectacoltabacarie-1504710868.jpg

Articole de la același autor

Doar două reprezentații ale piesei de teatru "Viața și pătimirile lui Ovidius Publius Naso" de Paul Miron mai pot vedea constănțenii zilele acestea, în parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru. Prima dintre acestea va avea loc vineri, 8 septembrie și cea de-a doua, luni, 11 septembrie, ambele începând cu ora 20.30. 


Spectacolul se adresează publicului larg pe o scenă neconvențională în aer liber, accesul fiind gratuit. Distribuția este alcătuită din studenți, absolvenți și profesori ai Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius", care este partener principal în cadrul proiectului "Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate Ovidius". Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.


Reamintim că Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate "Ovidius" este realizat de Asociația "Ecsia Social Org", în parteneriat cu Universitatea "Ovidius", Primăria orașului Sulmona, perpetuând astfel o bună tradiție a colaborării dintre cele două orașe. Acestora li se adaugă Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", Asociația Culturală "Giostra Cavallereasca di Sulmona", Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" și Asociația "Artiști dobrogeni". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8892 secunde