Palatul Copiilor oferă micilor constănțeni peste 20 de cercuri

396
Palatul Copiilor oferă micilor constănțeni peste 20 de cercuri - 585290b0ed4953f353078a3788934ca0.jpg

Articole de la același autor

După o frumoasă deschidere a anului școlar 2009-2010 desfășurată pe 26 septembrie pe scena Teatrului de vară al acestei instituții, proaspăt renovat (beneficiind chiar și de scaune noi), Palatul Copiilor din Constanța, după cum ne declara directorul Ilhan Mustafa, stă, în aceste zile, la dispoziția tuturor elevilor dornici să petreacă timpul liber într-un mod cât mai eficient. "Nu am stabilit încă orarul pentru că și prin școli încă se lucrează la el, așa încât elevii nu prea știu de ce timp dispun pentru a se înscrie sau reînscrie".
Programate pe trei secțiuni, cercurile din acest an sunt următoarele: r cultural artistice: pictură (două cercuri), dans popular, dans modern, teatru, artă teatrală, taraf, fanfară, ceramică, ceramică modelaj, muzică ușoară, educație pentru cetățenie democratică, cultură și civilizație engleză // tehnico-aplicative și științifice: electronică (două cercuri), informatică (două cercuri), matematică aplicată, horticultură, chimie experimentală, navomodele // sportive: înot, baschet, fotbal și șah.
"Palatul Copiilor Constanța își propune să contribuie, alături de școală și familie, la formarea și afirmarea personalității individuale, autonome și creative a copiilor, concomitent cu creșterea nivelului de cultură și educație, prin activități specifice în afara cursurilor școlare", a declarat pentru "Cuget Liber" prof. Ilhan.
Înscrierile se fac zilnic între orele 8-15, iar pentru mai multe amănunte puteți telefona la numerele 0241.694427 sau 0341.803565.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6317 secunde