Palmaresul Concursului de dans "Împreună pentru viitor"

252
Palmaresul Concursului de dans

Articole de la același autor

Pe scena Palatului Copiilor din Constanța s-a desfășurat, în week-end, Concursul Național de Dans "Împreună pentru viitor" (SNAC) etapa județeană, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța.

În cadrul celor două secțiuni ale concursului s-au înscris și au performat 10 echipe (patru echipe de dans tradițional și șase echipe de dans modern), formate din preșcolari, elevi din școli gimnaziale, licee și elevi cu dizabilități ai școlilor constănțene.

Între secțiunile de dans, au fost susținute momente artistice de către elevi de la: Colegiul Național de Arte "Regina Maria", Liceul cu Program Spor-tiv "Nicolae Rotaru", Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori", Liceul Teoretic Murfatlar, Școala Gimnazială Nr. 5 "Nicolae Iorga", Ansamblul tătăresc "Qarasu" Medgidia.

Concurenții au fost susținuți de către elevi voluntari, colegi, părinți, cadre didactice și profesori, studenți de la Universitatea "Ovidius" Constanța, Facultatea de psihologie și științele educației.

La secțiunea Dans modern, au fost obținute două premii I - echipa formată din elevi ai Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" și ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" și echipa mixtă formată din elevii Colegiului Național "Mihai Eminescu" și elevii de la CȘEI "Maria Montessori".

La secțiunea Dans tradițional Premiul I a fost obținut de echipa (mixtă) formată din elevi ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" (colaj dans armânesc și românesc).

Aceste echipe sunt calificate pentru Faza regională a concursului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.372 secunde