PANICĂ LA LICEUL TEORETIC "OVIDIUS" / Ce spune conducerea instituției

1222
1
PANICĂ LA LICEUL TEORETIC

Articole de la același autor

În urma zvonului lansat de o persoană anonimă potrivit căreia la Liceul Teoretic "Ovidius" ar fi venit ambulanța pentru că un elev a luat o supradoză, conducerea instituției a trimis următorul răspuns: 


"Astăzi, în pauza de la ora 12, unul dintre elevi a suferit un atac de panică, pe fond de hipoglicemie și hipocalcemie. Elevul a fost tot timpul conștient, a comunicat coerent.  Am anunțat cabinetul medical școlar. Profesorul de serviciu și asistenta medicală au intervenit cu măsurile de prim ajutor. 
Am anunțat serviciul 112, care a venit la sediul liceului și a făcut investigațiile de specialitate, pe baza cărora au stabilit diagnosticul de hipoglicemie, hipocalcemie și atac de panică. Elevul și-a revenit și a fost preluat de familie".


Comentează știrea

elevi
21 octombrie 2015
liceu f b

stau cateodata si-mi amintesc cum profesorii de liceu vorbeau copiilor de 14,15 ani cu dvs si mai apoi cu dumneata; cand au vorbit cu ma si ba eram incantati; imi mai amintesc cum la un liceu elevii din 3 cls de a9a terminasera cls a8a cu premiul 1 sau 2; apoi s-au aliniat vietii de licean/ a fost odata ca niciodata,,,,,

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Tânăr prins cu droguri în discotecă
Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Tineri prinși cu droguri
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Actual : Avion plin cu droguri, PRĂBUȘIT
Pagina a fost generata in 0.453 secunde