Papa Francisc, invitat în România, la mănăstirea Maria Radna

157
1
Papa Francisc, invitat în România, la mănăstirea Maria Radna - papafrancisc-1424713591.jpg

Articole recomandate

Papa Francisc a fost invitat, pe 2 august, în România, la evenimentul de inaugurare a mănăstirii Maria Radna, din județul Arad, care s-a aflat într-un proces de reabilitare, programat a se finaliza în lunile următoare, potrivit Adevărul.


Preotul paroh al mănăstirii Maria Radna, Andreas Reinholz, a declarat că invitația a fost transmisă de către Episcopia Romano-Catolică Timișoara.

"Până acum nu a fost confirmată prezența, dar Papa Francisc a luat la cunoștință despre această posibilitate. Totuși, Vaticanul va fi reprezentat la acest important eveniment", a declarat Reinholz.

Totodată, Andreas Reinholz a precizat că și-au confirmat prezența la eveniment mai multe personalități, printre care președintele Românie - Klaus Iohannis.

Mănăstirea beneficiază de un program de reabilitare în valoare de 47,14 milioane de lei, adică peste 10 milioane euro, cea mai mare parte a fondurilor, respectiv 30 de milioane de lei, provenind de la Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Regional.

Diferența de bani a fost alocată de Guvernul României și de beneficiar, adică Episcopia Romano-Catolică Timișoara. Reprezentanții mănăstirii au spus că întregul complex va intra într-un circuit turistic permanent din 2015, estimând că se va dubla numărul de vizitatori.


Comentează știrea

cristi
23 februarie 2015
oferta

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4244 secunde