Papaiani și Dichiseanu susțin campania antidrog, la Constanța

173
Papaiani și Dichiseanu susțin campania antidrog, la Constanța - papaiani989318l-1429549401.jpg

Articole de la același autor

Actorii Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu, Victoria Cociaș, George Piștereanu, Tomi Cristin, Liviu Cheloiu și Mălina Tomoiagă vor urca pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", pe 11 mai. Artiștii fac parte din distribuția spectacolului "Amadeus", de Peter Shaffer, în regia lui Toma Enache. Scopul spectacolului este strân-gerea fondurilor pentru susținerea campaniilor antidrog. Regia este semnată de Toma Enache, iar scenografia îi aparține Mariei Dore. Ilustrația muzicală - Cristian Matei; lumini - Costel Dobrescu; sunet - Cătălin Dobrescu; proiecții - Gina Dobrescu. 


"Amadeus" este un spectacol extrem de elogiat de critică și publicul internațional, ecranizarea textului, în regia lui Thomas Forman, câștigând opt premii Oscar. Punerea în scenă de pe Broadway a piesei "Amadeus", în anii ’80, a avut 1.181 de reprezentații, cu diverse distribuții. 


Versiunea românească a spectacolului este așteptată cu nerăbdare, mai ales că reunește un număr important de actori cu rezonanță în peisajul teatral și al filmului românesc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3936 secunde