Părintele Arsenie Obreja își lansează cartea la Constanța

254
Părintele Arsenie Obreja își lansează cartea la Constanța - arhiepiscopie4-1433507286.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 6 iunie, ora 10, la biblioteca Arhiepiscopiei Tomisului, în prezența IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și a reprezentanțiilor Facultății de Teologie Ortodoxă din Constanța, va fi lansat volumului "Prietenia în opera și gândirea Fericitului Augustin". Volumul este scris de protosinghelul Arsenie Obreja. Lucrarea este o radiografie a relațiilor de prietenie a Fericitului Augustin, așa cum reiese din operele sale, mai ales din schimbul epistolar avut. Baza concepției sale despre acest simțământ creștin este tratatul "De amicitia" al lui Cicero.

Absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă din Constanța, promoția 2004, părintele Arsenie Obreja obține în 2008 o bursă de studii în Paris, la Universitatea Paris IV, Sorbonne, Institutul de Studii Augustiniene.

Și-a susținut doctoratul în Teologie la Universitatea "Ovidius" din Constanța. Activitatea sa publicistică a început în anul 2010, cu traduceri din limba franceză a operelor Fericitului Augustin, continuând cu diferite lucrări ce tratează teme augustiniene. În prezent, este slujitor la mănăstirea Bunavestire din Rosiers, Franța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1666 secunde