Părinţii, invitaţi să îşi exprime părerea despre modificarea anului şcolar

979
Părinţii, invitaţi să îşi exprime părerea despre modificarea anului şcolar - parintiichestionar-1618409151.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar vrea să afle părerea părinţilor cu privire la impactul imediat şi pe termen mediu al acestor activităţi asupra instruirii elevilor.

Aceştia sunt invitaţi să completeze un chestionar în care să-şi spună părerea vizavi de modul cum s-a desfăşurat procesul de învăţare pe perioada în care cursurile au fost mutate în online. Părinţii ar trebui să îşi exprime inclusiv îngrijorările legate de activitatea de instruire a copiilor, în actualul context pandemic.

De asemenea, ei au ocazia de a spune dacă îşi doresc ca activităţile educaţionale în format fizic să fie continuate chiar şi în cazul în care incidenţa depăşeşte trei cazuri la mia de locuitori. În plus, li se cere părerea cu privire la modificarea structurii anului şcolar, din semestre în trimestre, prelungirea şcolii cu două săptămâni, dar şi testarea cu teste non-invazive a elevilor, la revenirea la şcoală.

Răspunsurile vor fi ulterior centralizate, iar rezultatele vor fi înglobate în propunerile ce vor fi trimise de către FNAIP către reprezentanţii Ministerului Educaţiei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2207 secunde