Parteneriat educațional pe platforma internațională ILEARN

325
Elevii și cadrele didactice ale Colegiului Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" Constanța au avut bucuria să se întâlnească cu scriitoarea Ana Ruse. "Note de călătorie" este una din activitățile proiectului educațional "Istoria Comunității", din cadrul parteneriatului încheiat cu Grup Școlar Economic "Virgil Madgearu" , ce se derulează, în paralel, pe platforma educațională internațională ILEARN.
Cu această ocazie, elevii de la ambele unități școlare au realizat o expoziție cu fotografii originale și un album cu imagini din Constanța de altădată. Activitatea s-a desfășurat în biblioteca școlii, unde se găsesc peste 32.000 de volume și unde, frecvent, au loc activități cultural-educative, de mare interes pentru elevi și profesori.
Scriitoarea Ana Ruse a fost plăcut impresionată de numărul mare de volume de carte de care dispune școala, dar și de interesul copiilor pentru lectură. De asemenea, elevii au fost încântați de povestirile Anei Ruse, aceasta reu șind să le stârnească curiozitatea pentru călătorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9748 secunde