Patru ani de consiliere psihologică școlară

553
La începutul acestei luni, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Constanța și-a deschis porțile, pentru a marca și pentru a sărbători, totodată, patru ani de la înființare.
Cei patru ani de existență au însemnat dezvoltarea unei rețele de cabinete în 174 de unități școlare, care deservesc un număr de 56.350 de elevi. Interesant de semnalat ni se par temele propuse în consilierile de grup, cum ar fi: "Înțelege diferența, respectă egalitatea", desfășurată în colaborare cu CJRAE Tulcea, în 17 unități școlare din județul Constanța și patru unități școlare din județul Tulcea, "O absență în plus, o șansă în minus", în cadrul a șapte unități școlare constănțene, "Invitație la sănătate", desfășurat în colaborare cu Fundația "Baylor Marea Neagră" în 44 unități școlare constănțene, "Ghid pentru carieră" - în 37 de unități școlare, "Informează-te, nu crede în promisiuni!" - în 62 de unități școlare, "Lecții de viață", desfășurat în colaborare cu Penitenciarul Poarta Albă în 25 de unități școlare.
De asemenea, de consiliere au beneficiat și părinții în cadrul cabinetelor școlare, cele mai numeroase fiind consilierile de grupe. Conform statisticilor CJRAE Constanța, 789 de părinți cu elevi de liceu și 962 de părinți cu elevi din ciclul gimnazial au apelat la psihologul școlar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4162 secunde