Super-ofertă la Casa de Cultură

Pensionarii constănțeni, invitați la spectacolul Rodicăi Popescu Bitănescu

456
Pensionarii constănțeni, invitați  la spectacolul Rodicăi Popescu Bitănescu - rodicapopescubitanescunuregretca-1329836859.jpg
După marele succes dramaturgic cu piesele "Cinci femei de tranziție" și "Încă-i bine", Asociația "Alternative Culturale" din Iași vine, pe 2 martie, de la ora 19, la Con-stanța, pe scena Casei de Cultură, cu comedia romantică "Viață de cimitir", în regia și scenariul Rodicăi Popescu Bitănescu.

Piesa este bazată pe o poveste complexă de iubire, inspirată din realitate, ce face legătura între cele două vieți: viața celor vii și viața celor ce nu mai sunt printre noi. Un subiect captivant, cu morală și totodată plin de umor, redat prin dialogurile savuroase dintre vii și morți, subiect la finalul căruia vom afla care sunt de fapt cei vii!

Alături de actori remarcabili, precum Alexandru Hașnas, Radu Solcanu, Ioana Marcoiu, Iuliana Călinescu și Irina Cărămizaru, cuprinși în distribuția celei mai inspi-rate comedii ale momentului, vă veți putea reîntâlni cu acest trio inconfundabil al scenei teatrale românești, Rodica Popescu Bitănescu, ce va fi prezentă atât în postura de scriitoa-re, regizoare, cât și de actriță, jucând în cel mai ofertant și ciudat rol interpretat vreodată.

Prețul de intrare este de 50 lei, dar conducerea Casei de Cultură a decis să ofere primilor 100 de pensionari constănțeni care vor veni să achiziționeze bilete posibilitatea de a cumpăra două la preț de unul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4143 secunde