Personalități internaționale din lumea psihologiei, la Universitatea "Ovidius"

317
1
Personalități internaționale din lumea psihologiei, la Universitatea

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 11, în Sala Senatului, va avea loc deschiderea festivă a Conferinței Internaționale de Psihologie "De la cunoaștere la intervenție în Psihologie", organizată de Facultatea de Psihologie și Științele Educației, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, în parteneriat cu Asociația română pentru cunoaștere și intervenție psihologică ARCIP, sub egida Colegiului Psihologilor din România.

Cu această ocazie, va avea loc lansarea cărții "Leadership și comportament organizațional", scrisă de conf. univ. dr. Mihaela Rus, vicepreședintele Senatului Universității.

Pe parcursul a patru zile, personalități din lumea psihologiei românești și internaționale vor susține lucrări științifice și workshop-uri. 

Comentează știrea

studenti nemultumiti
7 iunie 2015
AFARA CU PRODECANA MITRA

pe prodecana Mitra de la drept cand o indepartati? ne-am saturat sa ne trateze cu dispret si sa ne jigneasca!! cu o zi inainte de lansarea asta, Mitra a refuzat sa ne mai primeasca in examen (patru grupe intregi) pentru ca avea treaba altundeva!! si chiar catre sfarsitul zilei cu lansarea a schimbat forma de examen din oral in scris!! halal prodecana cu asemenea aroganta! habar n-are ce scrie in regulamente!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.603 secunde