Peste 1.400 de copii constănțeni au votat la Casa de Cultură

221
Peste 1.400 de copii constănțeni au votat la Casa de Cultură - peste1400decopiiauvotat-1386611541.jpg

Articole de la același autor

Ieri, a revenit pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța trupa Teatrului "Luceafărul" din Iași, cu spectacolul intitulat "L-am ales pe Moș Crăciun", avându-i în distribuție pe Adrian Zavioschi, Viorel Vâr-lan, Dumitru Georgescu, Iulia Deloiu Trif, Raluca Pintilie, Ioana Iordache, Cristian Gheorghiu, Gabriel Lazăr, Ileana Ocneanu, Gabriel Andrei.

Celor peste 1.400 de copii constănțeni care au luat loc în fotolii la cele două reprezentații le-a fost solicitat să voteze pe care din cei doi moși din poveste îi prețuiesc mai tare: Moș Crăciun Anapoda și Moș Crăciun cel Bun. Evident că Moș Crăciun Anapoda le-a făcut micuților, la fel ca în campaniile electorale politice, numai promisiuni… anapoda, imposibil de realizat, inclusiv că le va da fiecăruia câte un milion de euro dacă îl vor alege. În timp ce Moș Crăciun cel Bun, blând și cu glas domol, le-a promis că va aduce fiecăruia de sărbători câte un cadou sub brad, doar dacă sunt cuminți acasă, dar și la școală.

Cert este că au existat momente în care sala, spectacolul fiind interactiv, s-a transformat într-o mare de glasuri care vociferau în speranța votului majoritar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6365 secunde