Peste 10.000 românii au dat SMS pentru Cumințenia Pământului în prima săptămână

108
Peste 10.000 românii au dat SMS pentru Cumințenia Pământului în prima săptămână - cuminteniapamantuluibrancusi-1469880361.jpg

Articole recomandate

Ministrul Culturii, Corina Șuteu, a anunțat prin pagina sa de Facebook că peste 10.000 de oameni au donat pentru "Cumințenia Pământului", contribuind cu 2 euro la subscripția națională pentru achiziționarea operei lui Brâncuși, în cursul primei săptămâni de la lansarea donațiilor prin SMS.

Numărul de SMS-uri trimise este actualizat constant și poate fi verificat la acest link:http://www.donatie.ro/index.php/doneaza-prin-sms/alege-organizatia/brancusi-e-al-meu.

Campania de susținere a subscripției naționale pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși "Cumințenia pământului", lansată de Guvenul României și Ministerul Culturii, se va derula până pe 30 septembrie, suma totală care trebuie strânsă fiind de șase milioane de euro.

Potrivit Romanialibera.ro, până la data de 15 iulie s-au strâns 306.773 de euro. La data de 1 august va fi anunțată suma actualizată, având în vedere că pe pagina de Facebook dedicată campaniei (https://www.facebook.com/CuminteniaPamantului.ro) în zilele de 1 și 15 ale fiecărei luni de campanie, se anunță sumele colectate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0715 secunde