Peste 25 de trupe în marea finală națională

424
La finala de pe 12 martie a Cupei Liceelor la Street Dance vor pleca la București finaliștii din Constanța, dar și din Brașov, desemnați tot week-end-ul trecut în cadrul etapelor locale județene.
Constanța va fi reprezentată de trupele din Liceul Teoretic "Ovidius", Liceul Teoretic "Decebal" și Colegiul Național "Mihai Eminescu", în timp ce din județul Brașov vin "Rize Crew" (Colegiul "Emil Racoviță"), "Manifest Crew" (Colegiul de Științe Agricole "Grigore Antipa") și "Amadeus" (Liceul Teoretic Zărnești).
Cei opt membri ai trupei "Street Motion" a Liceului "Ovidius" este coordonată de prof. Anica Tudor și s-a calificat pe primul loc la etapa județeană. Din trupă fac parte patru elevi ai clasei a XI-a F: Natalia Mocanu (leader), Roxana Dumitru, Sorin Radoglu, Sebastian Toma și Alexandru Crîjman - clasa a X-a E, Ioana Brighilă - clasa a X-a B, Andreea Mărgineanu - clasa a IX-a E, precum și Florentina Munteanu - clasa a IX-a, invitată de la Colegiul Național "Constantin Brătescu".
În total, peste 25 de trupe se vor întrece în Marea Finală Națională a Cupei Liceelor la Street Dance 2011 și le dorim constănțenilor să se întoarcă la fel ca anul trecut, adică cu toate cele trei premii ale podiumului!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Martie 2011
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de eco-mărțișoare
Pagina a fost generata in 1.5075 secunde